Условия на покупка

ЦЕНА НА ПРОДУКТА

В САЙТА Е ПОСОЧЕНА ОКОНЧАТЕЛНАТА СТОЙНОСТ НА ПРОДУКТА с ДДС. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.

Минимална стойност на поръчката - 70 лв.

Ние предоставяме отстъпки за обем и при повторна покупка:

  1. При покупка на стойност повече от 250 лв. автоматично се предоставя отстъпка 2%.

  2. При покупка на стойност повече от 380 лв. автоматично се предоставя отстъпка 4%.

  3. При покупка на стойност повече от 630 лв. автоматично се предоставя отстъпка 6%.

  4. При покупка на стойност повече от 890 лв. автоматично се предоставя отстъпка 8%.

  5. При покупка на стойност повече 1350 лв. автоматично се предоставя отстъпка 11%.

При повторна покупка автоматично се предоставя допълнителна отстъпка 3% (въведете номера на ваучера за намаление). Номерът на ваучера се изпраща на електронната Ви поща след транспортиране на първата поръчка.

Например, ако Вие повторно поръчате стока при нас и стойността на поръчката е повече от 250 лв., тогава автоматично Ви се предоставя отстъпка 5%!

 

ДОСТАВКА

Срокове на доставка:

Ние винаги се стремим да доставяме Вашите поръчки в най-кратки срокове.

Налични стоки. Срок за изпращане до клиента: 1-2 работни дни след получаване на заявката или след извършено плащане, ако при потвърждаване на заявката сте избрали плащане с банкова карта или банков превод.

Стоки по поръчка (такива стоки са отбелязани с думата «Поръчка»). Срок за изпращане до куриерската служба: 1-2 работни дни след получаване на стоката в склада. Срокът за пристигане в склада е посочен в описанието на продукцията.

Варианти за доставка:

  1. Доставка по куриерска служба (Еконт, SPEEDY). Стоките се доставят до Вашия адрес. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.

  2. Доставка по пощата (Български пощи). Стоките се доставят до Вашия адрес (куриер BULPOST). ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.

 

ПЛАЩАНЕ

При потвърждаване на заявката можете да изберете един от следните начини на плащане:

borica Банкова карта. Онлайн плащане чрез кредитна или дебитна карта. Начин на плащане за притежатели на банкови карти MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, Borica. Бързи и удобни разплащания с банкова карта в онлайн режим.

Електронни разплащания с банкови карти в онлайн режим в магазина Tottish.com се извършват посредством системата за платежни услуги Борика.

В нашия сайт не се съхранява информация за достъпа до банкови сметки или номера на кредитни карти.


1. При потвърждаване на заявката попълнете всички необходими полета и изберете начин на плащане "Банкова карта".
2. След потвърждаване на заявката на сайта ще Ви прехвърлят на интернет страницата, където ще е необходимо да въведете данните от Вашата карта. 
3. Въведете данните от картата, натиснете бутона "Плати" и спазвайте инструкциите в системата.
www.paypal.com PayPal. Начин на плащане за притежатели на банкови карти Visa и MasterCard посредством световноизвестна платежна система PayPal. Комисиона 0%. За извършване на плащане е необходимо да се регистрирате в PayPal. Регистрирайте се в PayPal и платете стойността на поръчката с Вашата банкова карта директно в сайта.

Плащане по банков път Плащане по банков път.
Можете да платите стойността на поръчката с банков превод по нашата банкова сметка:
Титуляр: Людгер Груп ООД
Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД
IBAN сметка: BG38RZBB91551005638643
BIC: RZBBBGSF
Основание за плащане: Номера на Вашата поръчка.
Наложен платеж. Можете да заплатите стойността на поръчката в кеш при получаването й в съответния пощенски клон или на куриера.

 

ГАРАНЦИИ

Имате право да върнете стоката в течение на 30 дни след нейното получаване, ако тя не е била употребявана и е със запазен търговски вид и етикети на производителя.

За връщане или замяна:

 1. Съобщете по телефона или електронната поща в течение на 30 дни след получаване на поръчката за артикулите, които бихте искали да смените или върнете.

 2. Вие ни изпращате стоката, а ние Ви връщаме платената от Вас сума в течение на 10 дни след получаване на стоката. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 3 дни. Всички разходи за доставка и връщане на стоката се заплащат от нашата компания само в случай на връщане на некачествена стока. Моля, пазете квитанциите с посочена цена за доставка при връщане на стоката. Не изпращайте по наложен платеж.


Претенции във връзка с констатирани липси се приемат в течение на 3 дни след получаване на пратката с Вашата поръчка.

Внимание: Клиентът е длъжен да провери пратката в момента на нейното получаване в присъствието на куриера, който я доставя. В случай на констатирани нарушения куриерът е длъжен да състави двустранен протокол.

Ако искате да направите заявка за връщане на стока, моля, натиснете тук.

Ако не сте уверени в това, че стоката от Вашата поръчка може да бъде върната или сменена, моля да ни се обадите или пишете.

 

Декларация за защита на личните данни

Правила за защита на личните данни:

При събиране на необходимите данни от нашите клиенти при регистрация в уеб саита, Онлайн-магазин Tottish.com следва правилата на настоящия раздел и принципите за съхранение на лични данни по действащия Закон за защита на личните данни. Онлайн-магазин Tottish.com, работейки винаги в рамките на закона, запазва правото си да променя правилата за защита на личните данни след уведомяване на потребителите/посетителите на настоящата уеб страница.

Разкриване на информация на 3-ти компании:

Онлайн-магазин Tottish.com не разкрива, продава, обменя, дава или по какъвто и да било друг начин предназначава за трети лица или компании информацията, която вие ни поверявате. Единствено изключение от този ангажимент прави случай, при който клиентът е информирал и/или е дал съгласието си при събирането на личните данни, и/или разкриването на личните данни се изисква от приложимото право, и/или за защита на Tottish.com и неговите потребители от престъпни/нечестни действия, които могат да застрашат сигурността на горепосочените, но винаги при спазване на действащото законодателство.


Преминете към каталога с детски дрехи:

дестки дрехи за момичета дестки дрехи за момчета
за момичета

за момчета